Over Zacharias

Mijn filosofie is simpel: Een klant die met een grote glimlach op zijn/haar bezweten voorhoofd, geen grenzen meer heeft. Vol passie zorgt Personal Trainer Zacharias Sabri, dat dagelijkse ritmes worden doorbroken. De Keizersgym kan een uitlaatklep voor alle stress zijn, een plek om persoonlijke sportieve doelen te realiseren of om verder ontwikkeld te worden. Om doelen van de klanten te realiseren is de Keizersgym uitgerust met de mogelijkheid tot veel variatie. Na de warming-up een conditietraining, krachttraining en/of een kick-bokstraining. De klanten bij de Keizersgym kennen drie sleutelwoorden: Motivatie, Passie en Plezier.
Aangezien Zacharias een kickbokser in hart en nieren is, is zijn vechterslust groots. Als ondernemer en trainer geeft hij alles. Grenzen bestaan niet waardoor hij iedere training weer opgepompt, vol energie en met een lach voor u klaar staat.

Zacharias heeft de obsessie om maximaal voor zijn klanten te zorgen. Op de locatie van de Keizersgym is dit voelbaar. Zoals de naam al laat merken, is de Keizersgym gevestigd aan de keizersgracht te Amsterdam. De rustieke locatie was de inspiratie om de Keizersgym ruim in te richten door zo min mogelijk apparatuur op de vloer te hebben staan. Alleen het meest essentiële is aanwezig om een rustige, ruime en prettige sfeer voor de klanten te creëren. De aanwezigheid van (lekkere) koffie, een sauna, douche en handdoeken, maakt de comfortabele ervaring van de Keizersgym compleet.

Keizersgym heeft een klantenkring opgebouwd met onder andere bekende DJ’s, schrijvers en presentatoren. Daarnaast zijn jongeren hier ook actief aan het sporten!